ENGLISH

Historien om Park Lane, berättad av Creative Director Ola Törn-Lindhe.

Sedan 1984 har vi har skapat kläder som både är avslappnade och sofistikerade – den perfekta blandningen av brittiska influenser och det stilbildande New England. Vi kallar det American English.

 

AMERICAN ENGLISH – MED EN SVENSK TOUCH

Allt började med en genuin kärlek till mode, den amerikanska östkusttraditionen och charmen som omger New Englands alla universitet. Genom att kombinera dessa ingredienser med vårt kunnande, ett svenskt öga för kvalitet, bekvämlighet och modern design blev det ett naturligt steg för oss att skapa vår stil – ”American English”.
 


Prisvärt mode med hög kvalitet har alltid varit en nyckelfaktor

Vår första Park Lane kollektion presenterades år 2000 och blev en omedelbar succé. Den centrala idén var att erbjuda sofistikerade kläder med hög kvalitet och modegrad. Det krävdes nytänkande, hängivenhet och beslutsamhet att skapa vår egen stil – American English– och samtidigt kunna erbjuda en tillgänglig prisnivå.

081A7460-10-kopiera.jpg

Genom att fläta samman vår erfarenhet av mode och sportkläder, med inspiration från New England och den tidlösa skönhet som omger Ivy League-universiteten, skapades den särpräglade stil som nu finns i butik: en modern version av New England med brittiska rötter.

VARDAGSKOMFORT

Vi välkomnar utmaningen att skapa vackra, bekväma men eleganta kläder. Vi vet att våra kunder vill ha högsta kvalitet, originalitet och mode som fungerar alla dagar. På Park Lane brinner vi för våra produkter och engagerar oss djupt i varenda detalj som gör plaggen unika.

Park Lane håller sitt löfte 

De senaste åren har Park Lane blivit ett starkt varumärke. Vårt löfte är att fortsätta göra innovativa och avslappnade stilfulla kläder som passar mångas livsstil. Vi fortsätter att lägga själ och hjärta i varje ny kollektion, med kreativ användning av olika influenser och material.


 

 

VI SKAPAR KLÄDER DU VILL BÄRA

Livsstilen Park Lane representerar ett internationellt sätt att klä sig i moderna klassiker som Oxford-skjorta, pullover och klubbkavaj – plagg som är tidlösa och som snabbt blir favoriter att bära.

 
 
081A9214-1-22-(kopia).jpg

”Vi är på en spännande och innovativ resa som fortsätter varje dag.”
— Ola Törn-Lindhe, Park Lane